Melodifestivalen

Kom på att jag totalglömde att skriva om melodifestivalen i lördags, så jag får helt enkelt strunta i det. Eller jag tänker lägga in Björn Gustavssons insatts och sen skriva om morgondagens bidrag!


Han är underbart rolig!




Imorgon tävlar Niklas Strömtedt, Calaisa, Daniel Mitsogiannis, Linda Bentzing, Nordman, Sibel, Fronda och Charlotte Perrelli.

Utan att ha hört bidragen hejar jag nog direkt på Sibel, jag tycker väldigt mycket om henne i Idol och hon har en fin röst! Har hon en bra låt som passar hennes röst kan det bli hur bra som helst! Och hennes låt är engelsk vilket är ett stort + för mig!
Sen brukar Linda Bengtzing komma med härliga schlagerdängor. "Alla flickor utom jag" var verkligen en hit!
Jag langar stora dissen till Calaisa, jag har hört endel låtar med dom och jag tycker dom låter så mesiga! Jag tror inte dom har lyckats få någon av sina låtar att lyckas speciellt bra på radion.
Och Fronda? är det inte han som gjort en remix på Petters "rullar fram" ? och han ska sjunga en svensk låt? kan inte bli mer negativ mot honom.
Charlotte Perrelli tror jag kommer komma med någon grym schagerdänga och den är på engelska! det är helt klart godkänt för min del! Vi får inte glömma att hon har vunnit förut och jag tycker verkligen hon är  vacker!

Resten av bidragen känns lite främmande för mig, men vem säger att man inte får ha fördomar?
Nordman ser läskiga ut men dom ska sjunga en svensk låt "i lågornas sken". Titeln på låten skrämmer mig eftersom den är mesig men killarna ser så tuffa ut.
Niklas Strömtedt känner jag igen men jag har svårt att placera var jag sett honom någonstans, någon som vet om han har varit med förut?
Daniel Mitsogiannis ser ganska snygg ut, han ska sjunga en låt som heter "Pame". Av hans utseende och av låttiteln får jag känsan av att han ska sjunga en lugn smörsång. Och det gillar inte jag.

Men vad vet jag? Vi får väl se imorgon!

 
Heja heja heja!

SL

Jag har hört mycket klagomål på SL på senaste tiden, bland annat gnällig personal! Jag håller verkligen med!
jag skulle åka en station med bussen och hade bussremsa, då kostar det ju mindre mindre. Så säger busschauffören:

- ska du bara åka en station?

- Ja, svarar jag

- jag kollar så att du går av nästa station , bara så att du vet!


Grinigare människa får man leta efter!
När jag satt på en buss för några veckor öppnar några 14 åriga killar en chips påse, då säger busschauffören i högtalaren:

- NI ÖPPNAR INTE CHIPSPÅSEN PÅ BUSSEN! DET LUKTAR ILLA!


killarna öppnar påsen iallafall och då flippar busschauffören och hotar med att slänga av dom! Får busschafförer slänga av folk?

Jag har nämligen lyckats bli avkastad en gång när jag var 12-13 för att jag hade fötterna på sätet! Det är fan inte klokt! visst, han kastade inte av mig men när en busschafför skriker på en liten 12 årig flicka blir flickan såklart rädd och gör som chauffören säger!

Skriva/oskrivna regler i kollektivtrafiken som är till för att brytas:
Man får inte prata högt
Man får inte prata i sin mobil
Man får inte ha fötterna på sätet
Man får inte röka
Man får inte rita på reklamskyltarna
Man får inte vara full
Man får inte sjunga
Man får inte äta
Man får inte dricka
Man får inte (på tunnelbanan) titta på folk
Man får inte spela för hög musik i hörlurarna
Man får inte sitta på sätet närmast gången om ingen sitter närmast fönstret
Man får inte skratta för högt


Mina egna regler:
-Busschauffören är en man med glatt humör!!!!
-Det ovan gäller all personal på SL !
-Man ska inte klaga på folk om de oskrivna reglerna som att man är för högljudd eller liknande, sverige är ett fritt land och om något inte är en lag eller regel har ingen något att säga till om. Så ni ska skita i om någon har fötterna på sätet eller skrattar och pratar högt! visst att det inte är särskilt trevligt med högljudda människor och smutsiga säten, men det är varken en lag eller regel och klagomål är tråkigt!


Ny plastik!

image89


Nu opererar stjärnorna in kuddar under fötterna för att inte få ont i fötterna av klackar.

Jag tycker det låter rätt äckligt, är det inte bättre att köpa bra skor istället? Sen är det väl en vanesak att gå med klackskor, man får ju ont om man inte använt klackskor på ett tag, men använder man det ofta vänjer man sig!



/Camilla

Skottdagen - Tjejer, dags att fria!

Idag är det den 29 april. Det var några år sedan man såg den dagen i kallendern, 4 år sedan närmare bestämt. Jag sökte på det på google och så hittade jag lite kul fakta:

I mitten av 1800-talet kom seden - skämtet - att kvinnor får fria under skottår - eller bara på skottdagen till Sverige. Som ett led i borgligt flirtande blir seden under en period otroligt populär. Omkring 1900 och några årtionden framåt säljs t.o.m. vykort på temat "Akta dig karl. Det är skottår". Flickor ordnar skottårsbaler och soaréer och skriver inbjudningar och skälmaktiga anonyma brev - gärna på vers - till sina uppvaktande kavaljerer och till äldre inbitna ungkarlar. Vanligtvis stannade det vid att en flicka tog mod till sig och bjöd upp till dans. Frieriet var trots alla skämt ett mannens privilegium så länge en kvinna varken kunde försörja sig eller göra anspråk på ett fullgott liv som ogift.

image88

 



Ha en trevlig skottdag, Ida-Maria

Calabria

Vi hade lite tjejdisco idag på kvällen och då drar mina kompisar igång den här videon på högsta volym och kan nästan hela videon utantill! Det såg otroligt kul ut.


Tänk er sex tjejer stå och göra dom här rörelserna i ett trångt sovrum, man kunde inte annat än skratta och dansa med!
Killarna i videon är grymma!


/Camilla ♥

Bara för er skull!

Bara för er skull har jag tagit min tid och lyssnar lite på NRJ för att se om det är några bra låtar där, att tipsa om. Själv lyssnar jag aldrig på sån musik som spelas där, lyssnar jag på någon radiokanal lyssnar jag på Bandit. Men nu ville jag se vad för låtar som är "aktuella" just nu.
Jag känner direkt att det är mycket musik som jag verkligen inte klarar av..

Men en låt som är bra är Gavin DeGraw - In Love With A Girl jag har faktiskt lyssnat på Gavin förut, och han har sjukt bra röst!






Camilla   ♥

Apropå bebisar!

Nicole
[ Foto taget från Fashionstars ]


Här är exklusivt foto på Nicole Richies lille bebis Harlow! Är han inte bedårande? Fatta vad snygg han kommer bli med så snygga föräldrar! Och han är redan såå fin!




Sköt det här bättre än Brittan, Nicole!



/Camilla

Brittan gravid? IGEN?!

Britney

Lilla, lilla gumman! Nu får du försjutton ge dig!


Hon har precis förlorat vårdnaden om sina två söner och nu (enlig amerikanska och brittiska tidningar) är hon gravid igen. Pappan sägs vara Adnad Ghalib, en paparazzifotograf från Storbritannien. Och det är även han som enligt tidningarna ska ha gått ut med det.

Adnan verkar väldigt glad över nyheten medan man inte har fått några kommentarer från Britney, utom att hon sägs vilja ha en flicka.
Frågan är hur Britney ska tänkas klara det här, hon har haft svåra psykiska problem under den senaste tiden och förra månaden efter en mental kollaps tvångsvårdades hon. En graviditet i ett sådant läge är inte enkelt! En graviditet är aldrig enkelt. Frågan är om barnet kommer vara helt friskt med en mamma som mår psykiskt dåligt, för barnet påverkas ju under graviditeten.

Britney var min stora förebild när jag var liten, men nu känner jag mig nästan äcklad av henne. Hon måste skärpa sig, hon har just släppt ett album som jag faktiskt tycker är bra! Det skulle kunna gå riktigt bra för henne, om det inte vorer för hennes skandaler efter skandaler.

Nej, kom igen nu Brittan!


Här en av dom bästa låten med henne genom tiderna (enligt mig)! Låten är jätte fin, videon är jätte bra och det är en underbar och sorglig text!



Notice me, take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

I make believe that you are here
It's the only way I see clear
What have I done
You seem to move on easy

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

At night I pray
That soon your face will fade away

And everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you, baby

Betyg

betyg


Jag har blivit otroligt irriterad på betygssystemet, vi får ett betyg efter hur vi presterat på prov, men egentligen visar det väl inte våra riktiga kunskaper?

Förra veckan hade jag Naturkunskap semenarium, jag kände mig jätte förberedd, väl på själva semenariumet tyckte jag att jag gjorde bra ifrån mig men sen efteråt får man veta att man fått betyget G+, jo men jag tackar, jag som pluggat som en jäkla idiot hela veckan. Så jag går och frågar vad som saknades för att få ett VG, då säger han att jag saknade lite på solceller och biobränsle. Och jag känner ju direkt att jag kan om det, så han frågar mig frågor om ämnerna och jag klarar frågorna så jag får mitt VG.

Men det här bevisar ju att man inte alltid visar sina kunskaper via prov..

Betyget är bokstäver på ett papper som sammanfattar hur man presterat i kursen, saken är den att betygen blir bättre och sämre beroende på hur man mår. Vi är ungdomar och våra humör och våran livsglädje går upp och ner hela tiden under våran skolgång. Ena sekunden känns allt jätte bra och man känner att man orkar läga ner tid på skolan. Andra sekunden känns allting värdelöst, jobbigt och det finns hundratals saker som känns viktigare än skoluppgifter. När man inte lägger ner tiden på skolan presterar man dålig, och visar därför inte sina riktiga kunskaper. Visst får man skylla sig själv om man får ett IG då, men man vet ju att man kan bättre, men betyget blir nersatt eftersom man mått dåligt under en tid.

Jag vet inte riktigt vad man skulle kunna göra åt det här. Men vissa dagar skulle jag bara vilja skrika åt betygssystemet som inte bara är stressande för oss, utan den visar inte alltid våra riktiga kunskaper!

Sjukdomar

sjuk


Jag säger bara usch och fy till sjukdomar som halsfluss och influensan! Hela min familj ligger för tillfället hemma och är sjuka! Mamma och pappa ligger i influensan och min lillebror har halsfluss! Jag vågar ju knappt andas hemma nu förtiden. Och ikväll ska jag sova hos Elin. (nåja inte bara av rädsla för att bli smitttad kanske.. Det ska bli jätte kul!)
Jag har för den delen redan varit sjuk den här månaden så jag är inte så himla taggad på att bli sjuk igen. Och nu är det ju lov, så det är verkligen inte ok att bli sjuk nu!

Den senaste tiden innan lovet har nästan alla i skolan varit sjuka någon gång, saken är den att om en i skolan blir sjuk smittar den personen sin kompis, som smittar sin kompis, som smittar någon annan, som smittar sin kompis, osv. Så om en i skolan blir sjuk blir nästan alla sjuka.

Någon som har något tips för att undvika att bli smittad?

Skulle vara riktigt snällt!

Lifted

Kunde inte sova, så jag klickade in mig på youtube, måste bara dela med mig av vad jag hittade. Den är så grymt rolig!




God natt, Ida-Maria

One tree hill



Jag funderar på att synda och köpa någon av boxarna till den underbara serien "One tree hill" (jag är väl medveten om att vi har skrivit mycket om serier och TV idag, men vi kan helt enkelt inte låta bli). Serien är verkligen helt underbar och jag har följt den från första början. Nu vet jag inte vad som har hänt för den har fått en skittid på söndagar där man aldrig, aldrig har tid att kolla. Jag funderade först på att ladda ner det jag missat men tänkte istället vara ärlig och stödja serien genom att köpa den!
Serien har verkligen allt, snygga killar, snygga tjejer, bitchiga tjejer, drama, humor, you name it! Allt man vill ha helt enkelt!


/Camilla

Gossip Girl

gossip girl



Jag tittade på Gossip Girl igår och jag kan verkligen inte låta bli att tycka att serien blir bättre och bättre!

I huvudet på Gynning

gynning


Carolinas serie "I huvudet på Gynning" har väl ingen missat, jag tycker att serien är helt ok då man får se hennes perspektiv på allting. Fast jag kan dock inte låta bli att bli irriterad på vissa dumma saker hon gör..
I gårdagens program mötte hon Victoria Silvestedt för att prata om parfym, var det bara jag som märkte hur dom avbröt varandra heela tiden ? Haha! Man kunde inte heller sluta märka att dom hade sin egen lilla blonda humor som ingen annan förstod.

Jag tycker inte serien får en att sluta tycka att Carolina är korkad. Även om man förstår hur hon tänker och ser på saker lite bättre.


Silvestedt  -  Det är väldigt tyst här, jag tror det är siesta eller någonting.
Gynning  -  Jaha, så dom sover alltså?

Alltså näääähhäää?

Gynning  -  jag tror verkligen att parfymen kommer lyckas, det tror jag verkligen. Om det inte gör det hoppar jag ut genom fönstret därborta! Och det vore ju lite synd...

Ja, Gynning det "vore lite synd" att ta livet av sig. Det lät så idiotiskt dumt.




/Camilla

Onsdagar 21:00

Är det bara vi som är totalt splittrade? Top model, greys anatomy och lost går på exakt samma tid på onsdagar!


  eller   eller    ?!



Vi vet att inte kanalerna sammarbetar, men det här gör faktiskt att tittare får skippa en av sina favorit tv-serier!
Vi tycker att det här ska gå att ändra på!

Vilket av programmen väljer ni? Camilla väljer Greys Anatomy och Ida väljer Lost, i vårat fall är det Top Model som kommer i kläm! Nej.. det känns verkligen helt  värdelöst

Idol-Juryn

idol



Peter Swartling, Kishti Tomita och Daniel Breitholtz har alla bestämt sig. De slutar i "Idol"-juryn!
Gamla idol-juryn har inte haft det lätt, dom har mordhotats, fått sina hem vandalisterat under inbrott och haft folk som skrikit "bitch" efter dom på gatan. Nu är det helt enkelt inte kul längre, dom säger upp sig!

Peters kommentar är - "De vill göra förändringar - och i deras tyckte förbättringar - och jag hade en känsla av att det skulle bli mer grejer som jag inte gillade. Så vi kom överens om att det var dags att sluta på topp "

Nu är det även klart vilka dom nya Idol-Juryn är!!

jury


Det är alltså ut med Kishti, Daniel och Peter och in med Andreas Carlsson, Laila Bagge och Anders Bagge.


Anders Bagge har skrivit och producerat låtar åt bland andra Madonna, Janet Jackson, J.Lo, och Céline Dion.


Laila Bagge har agerat låtskrivare åt Céline Dion och Mya och Andreas Carlsson har skrivit låten "I want it that way" åt Backstreet Boys.


Jag personligen vet inte alls hur det här kommer bli, jag älskade idol-juryn och tyckte dom gjorde hela programmet! Det kommer absolut inte bli samma sak som förut, jag kommer sakna juryns elaka kommentarer och fördomar mot deltagare! Men vi får helt enkelt vänta och se hur det blir! Nya juryn kanske är lika hårda. Men jag vill verkligen inte att juryn ska vara några patetiska mesar som säger "du är jätte duktig, men du kommer tyvär inte vidare..". Jag hoppas verkligen det blir bra!



Camilla


p.s Klart är även att Peter Jihde fortsätter som programledare för "Idol".


Shopping

Som Ida berättade igår var vi inne i den vackra staden stockholm för lite syndig shopping, och jag fick aldrig chansen att lägga in grejerna jag köpte så jag passar på nu !


Största delen av shoppingen gjorde jag på H&M Divided, vilket nog är en av favorit butikerna just nu!    
                                                                    







1.
 2.    3.     4.


1. En väldigt flummig bild, men tyvärr glömde vi ta en annan bild på det här linnet.. Men jag måste skryta om att jag gjorde det här kapet för 49,50 kr på H&M Divided
2. En kofta från H&M divided för 249 kr
3. Ett linne från H&M Divided för 49,50 kr!
4. Tröja från H&M Divided för 98 kr, vilket jag blev väldigt kär i men aldrig köpte




Vi gick in på Glitter och hittade hur mycket fina halsband som helst!


1.     2.

1. Guldig kedja med en söt guldig krokodil på för 129 kr! Hur sött som helst!
2. Underbart! En silvrig kedja med ett rött äpple med klocka på! För 129 kr! Jag och Ida köpte det tillsammans eftersom det var det sista i butiken och båda blev kära i det! Så vi kommer köra något av varannan vecka med halsbandet nu.


Och nu har jag äntligen en bild på min skinnjacka och jag har verkligen längtat efter att lägga in en bild på den sen mitt inlägg om skinnjackor!

 VILA för 900 kr!





Camilla

*smygreklam* GAH!

image65


image63Under de senaste veckorna har jag druckit överdrivet mycket Varma Koppen-soppa. Men det är så jävla gott! Får inte nog! (Oj, detdär lät som något läskigt beroende)

Favoriten är Redd Kyckling och sen är det ju inte fel med Potatis o Purjolöks soppan.


Idag, nej igår blir det, när jag och Camilla var i stan käkade vi på Läkerol. Jag provade en ny smak, Salmiak. Den var jättegod, lite salt. Jag köpte det för jag hade ont i halsen, men jag bara tuggade i mig dem, så jag tror det inte hjälpte särsklit mycket. För goda halstabletter är inte särskilt effektiva.

Ida-Maria

Sweeney Todd

För ca 1½ vecka sedan såg jag Sweeney Todd, på premiären. Innan filmen började berättade den som presenterade filmen att Tim Burton, skaparen av filmen, hade besökt biosalongen vi var i. Han hade sagt att det var en av de vackraste i europa, det var inte dåligt! Jag talar om salong 1 på saga, och den är faktist väldigt vacker.



Johnny Depp och Helena Bonham


The Demon Barber of Fleet Street.
Sweeney Todd, handlar om en barberare som blir sänd till fängelse, bort från sin vackra fru och sin dotter. Efter 15 år återvänder han. Hans fru är död och han ska hämnas på dem som orsakat den. Jag vill inte säga mycket mer, kanske spoilar något. Men jag gillar verkligen denhär filmen. Skräck-musikal, underbart! Johnny Depp som sjunger, det var en överraskning! Men det låter ganska bra faktist. Du som inte gillar musikaler blir nog inte lika nöjd, dom sjunger minst 50 % av alla konversationer.


Johnny Depp och Alan Rickman


I filmen kommer du att känna igen flera skådespelare:
Först och självklart; Johnny Depp (bl.a känd som Captain Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean och Willy Wonka i Kalle och Chockladfabriken).
Helena Bonham (bl.a känd som Jenny/The Witch i Big Fish, Mrs. Bucket i Kalle och Chokladfabriken och Bellatrix Lestrange i Harry Potter-filmerna).
Sacha Baron Cohen (bl.a känd som Borat).
Alan Rickman (bl.a känd som Prof. Snape, i Harry Potter-filmerna).
Timothy Spall (bl.a känd som Ni-vet-vems följeslagare Peter Pettigrew).


Love, Ida-Maria

Queen Of The Stone Age

Igår spelade queens of the stone age på Annexet i Stockholm. Tyvärr, så var jag inte där. Men enligt de flesta tidningarnas recentioner så var det en kanon konsert!

Eftersom att jag inte kan ge någon kommentar om konserten så tar jag några andras.


"Det piper i öronen, med det var det värt"
Min kompis Nikklas kompis.

"Grym spelning gubbs. Men vem fan var idioten som skrek 'BRODER DANIEEEEEEEL' hela jävla tiden? stört jobbigt. personen i fråga stod långt fram i mitten... "
Nyckelknippan på http://www.lastfm.se/

"De sticks och trilskas, de smeker och provocerar. De är Queens Of The Stone Age och de är unika" 
Expressen.



psst.. visste du att QOTSA kommer att vara förband till Foo Fighers i sommar?

Ida-Maria

Problem med akne?

Är du en av de som lider av akne? Jag har haft problem sedan jag var 10 år, men nu, 6 år senare har jag hittat något som har hjälpt mig.
Acne är en hudsjukdom, det räcker inte att bara tvätta sig morgon o kväll. Kanske för vissa, men för alla andra finns det medicin mot det. Jag har har använt medicinen i snart 5 månader, kombinerat med att tvätta ansiktet morgon och kväll. I början blev det värre, men nu när det har gått en tid kan jag se en mycket stor skillnad! För första gången på 6 år är min hy len. Flera andra har sett att min hy blivit bättre. Jag måste fortsätta använda medecinen till det är helt borta. Det kan ta ca 1 år, beroende från person till person. Vissa kanske inte har tålamodet till det, men eftersom att jag märker att det fungerar så struntar jag i hur lång tid det tar.



I övrigt...

*Akta dig för choklad.
Det är inte bara en myt. Min läkare sa att jag skulle "akta" mig för det.
( Men inget stoppar mig från marabou! <3 )

*Mindre mjölkprodukter.
Det kan hjälpa för vissa.
Med medicinen jag tar får man inte dricka eller äta någon mjölkprodukt de två timmarna före och efter. Tas alltid i samband med måltid.

*Tvätta sig morgon och kväll.
..samt återfukta hyn.




För dig i stockholmsområdet:

HANDENS SPECIALISTVÅRD

Besöksadress: Dalarövägen 6, Handens Närsjukhus
Postadress: Box 550, 136 25 Haninge
TEL: 08-505 850 00



Ida-Maria


I Stockholm med Camilla

Idag for jag och Camilla in till stockholm. På bussen in lyssnade vi på albumet "Greatest guitar solos" på hennes iPod. En av mina favoriter är Jimi Hendrix veriation av  'All along the watchtower'. Grymt härlig låt!


 
       



På Glitter köpte vi ett smycke tillsammans. Fanns bara en kvar och båda gillade det, så vi pejade hälten var och delade upp halsbandet på varannan vecka. Jag köpte ett par örhängen som såg ut som peacemärken ^_^ v


 

Halsband från Glitter, 129 :-
Örhängen från Glitter, 69,50 :-


Runt 15:00 for vi vidare till rådmansgatan för att fika med några polare. Men precis när vi anlände med tunnelbanan skulle dom dra vidare. Så vi gick till ett annat fik, Espresso House. Personligen gillar jag inte fik, eller jo, det är mysigt att sitta på, men... de tar alldeles för mycket betalt. Jag är kanske snål, men 22 kronor för te tycker jag är för mycket. Eftersom jag vägrar betala 22 kronor för lite te köpte jag en Cappuccino. När jag såg Camilla surpla på varm chocklad blev jag lite avis. 
 

     

Efter fikat åkte Camilla hem och jag mötte upp min mor. Vi köpte lite kläder och jag fick ett par nya skor. Har inte köpt skor på jättelänge. Hatar att prova skor, jag köper alltid Converse, där vet jag vilken storlek jag har.

1.  2.   
3.  4.  


1. Skor från stadium, 299 :-
2. Pösig, kortärmad luvtröja från Gina Tricot , 249 :-
3. Pösig top från Gina Tricot, 149 :-
4. Rosa långt linne från Gina Tricot, 99 :-
    Patentstickad tröja, 149 :-

http://www.ginatricot.se/


Peace, Ida-Maria.


Mcfly

image42


Ja som Ida förutspådde skulle en dag komma där jag desperat måste skriva om mcfly! Men too bad! jag måste.



Dom är verkligen sjukt bra och jag tänker lägga upp några videos här!


Too close for comfort

 
Walk in the sun
 
Bubble wrap
 
5 Colours in her hair



Enjoy! Ge dom en chans! Dom gör min vardag till guld!



image43





Camilla

Parfym


 

image41

[Både jag och Ida använder den!]



Camilla

Skinnjackor

Just nu ser man alla springa runt med skinnjackor, både killar och tjejer. Ett mode som jag verkligen jublar åt!
Jag tycker dom är riktigt snygga och har också hoppat på modet att "springa runt" med en skinnjacka! Jag tycker det är snyggt med en snygg sjal eller halsduk till! Några snygga jackor jag har hittat:

image32


image33



image34


image35




Camilla

Design

Vi ska försöka fixa en egen design till bloggen snart, några förslag?

H&M

Jag har suttit och kikat på H&Ms hemsida och sett flera snygga, vårfina plagg! Snart, snart, snart blir det dags att börja köpa vårkläder! Bara snön kan försvinna först!!

image20

image19

image18



/ Camilla

Tunika

.

Snygg tunika från Gina Tricot! Finns i flera färger och mönster!

Enkelt, snyggt och lättburet. Tunikan är en favorit som passar till både vardag och fest




/ Camilla

L'OREAL

image14


Måste bara tipsa till L'OREALs foundation true match! Den är verkligen bra om man vill se naturlig ut (om du vill se naturlig ut måste du förstås välja rätt hudtyp,annars ser det varken naturligt eller snyggt ut) och täcka över ringar under ögonen, finnar, ja vad du nu vill täcka över! Den räcker dessutom länge.

Själv är jag helt kär i den här och har använt den i säkert ett år och planerar verkligen inte på att byta.



/ Camilla

Vampyrens Kärlek

image13


Det här är en bok serie som jag bara avgudar, jag älskar böcker om kärlek och vampyrer och den här serien har både kärlek, vampyrer och mycket mer!  Skriven av L. J. Smith, i serien finns "uppvaknandet", "kampen, "Vreden och "återkomsten".

Lite taget ur boken:
"Kära dagbok,Någonting hemskt kommer att hända idag. Jag vet inte varför jag skrev så. Det är helt vansinnigt. Jag har ingen anledning att känna på det viset, men...Elena Gilbert slutade skriva. Det var så totalt befängt. När hade hon skolans okrönta drottning, den flicka som alla pojkar ville ha och alla flickor ville likna när hade hon någonsin varit rädd för någonting?"

Mörka kärleksminnen bröderna Stefan och Damon Salvatore älskar samma flicka, men den unga vackra Katherine bär på en mörk hemlighet, hon är vampyr. För att följa henne är de båda beredda att ge upp allt, och när Katherine inte kan välja mellan dem, leder hennes svek till en katastrof. Ända sedan dess, i århundraden, har bröderna hatat varandra Damon, som lever en vampyrs fulla liv, och Stefan som bekämpat sina mörka sidor. Nu är Stefan trött på att leva dold i skuggorna, och han kommer till den lilla staden Fells Church. Men redan första dagen i skolan får han en chock. Flickan Elena som är skolans populäraste tjej är som en kopia av Katherine, och hon väcker minnen inom honom, minnen som borde ha fått vila i frid. Elena, populäraste flickan i skolan är van vid att få allt hon vill ha, hon bestämmer redan första dagen då hon ser Stefan att hon vill ha honom! Vampyrens kärlek är den spännande trilogin om två bröder, vampyrer sedan århundraden, och om flickan som älskar dem båda.



/Camilla

Greys Anatomy

image11
image12

Äntligen visas den underbara serien Greys Anatomy på tv rutan igen!


Onsdagar 21:00

H&M

H&M och Designers Against AIDS (DAA) slår sig ihop i kampen mot AIDS och lanserar en kollektion för killar och tjejer tillsammans med Rihanna, Timbaland och en rad andra kända designers, musiker och artister.

Jag vet att det här är gamla nyheter men det här är verkligen något jag uppmuntrar!
Mina favorit plagg från kollektionen:

image9

image10


/Camilla

Melodifestivalen

Nu har melodifestivalen börjat igen och i lördags gick Amy Diamond och Christian Sjögren vidare. Jag har aldrig varit någon Amy Diamond diggare förut men den här låten var faktiskt ganska bra och jag tror hon skulle göra sig bra utomlands, om vi skulle skicka iväg henne till eurovision vill säga. Jag menar, en liten flicka med en fantastisk röst är något man kommer ihåg. Alla kommer tänka "åh vad sött". Det skulle inte förvåna mig alls om hon kom långt i eurovision.


Heja heja heja!

Sen har jag funderat på hur sjutton E-type och The poodles kom på den ironiska idén att slås ihop, jag menar, dom har inte samma musikstil ens. Bra lät det inte heller.

    +     = Sant


Sen måste jag bara jubla åt Björn Gustavssons framträdande, han mimning till haddaways låt "what is love" var helt sjukt rolig, det såg så löjligt ut! Och dikten, underbart. För er Björn Gustavsson fans som inte tittar på melodifestivalen lägger jag upp framträdandet här.



Nästa vecka är det dags för Ola, Lasse Lindh, The Nicole, Alexander Schöld, Rongedal, Sanna Nielsen, Andra generationen och Andreas Johnson och Carola.
Ska bli intressant att se Andreas Johnson och Carola tillsammans, jag känner att Andreas verkligen gjorde ettt dåligt drag när han bestämde sig för att vara med carola, men vi får väl se hur det låter.



/Camilla

Gossip girl

image2


Nu har Gossip girl äntligen kommit till Sverige. På tisdag kommer det tredje avsnittet! Till er som inte har tittat kan jag rekommendera att börja titta. 
Det som hänt hitills i serien. Det handlar om Serenda van der Wooedsens (Skådespelare, Blake Christina Lively) liv, hennes förut så perfekta liv är inte längre så perfekt. Hennes familj är rik och var perfekta familjen tills Serenas bror försöker ta självmord och åker in på rehab, Familjen försöker hålla det hemligt genom att säga att han är hos sin mormor och morfar.  Serena kommer tillbaks till stan eftersom hon blev utslängd från sin internattskola. Hon har sex med sin bästaväns Blair Waldorf (Skådespelare, Leigthon Marissa Meester) pojkvän Nate Archibald (Skådespelare, Christopher Chace Crawford). Blair får reda på detta och gör allt för att hämnas på Serena. Serena träffar en kille Dan Humphrey (Skådespelare, Penn Dayton Badgley) och hon verkar vilja ha ett

Gossip girl är verkligen en tjejserie den har snygga killar, snygga tjejer, snygga kläder, intriger, drama, hämnd, kärlek, humor, mm. Jag skulle säga att det är en blandning mellan Desperate Housewives och The OC.


/Camilla

Första lnlägget

Hej!
Vi heter Camilla och Ida och vi har bestämt oss för att starta en modeblogg. Eller kanske inte direkt bara en modeblogg, man kan säga att vi ska skriva om allt aktuellt, mode, streetstyle, filmer, skivor, band, artister, händelser, mm.

Vi kan börja med att berätta lite om oss själva.
Båda är födda år 1991. Vi går på Sam-Media på Tyresö gymnasium, så vi är alltså intresserade av foto, rörligbild, photoshop och av att skriva.  Båda är intresserade av handboll, Ida spelar, Camilla är handbollstränare för tjejer födda 98-99.  Några andra specifika intressen har vi egentligen inte förutom vanliga grejer som att umgås med kompisar, prata skit, killar och kategorierna som vi kommer skriva om i bloggen.
Båda är lite svaga för bilddagboken.se så vi skriver in våra bilddagböcker här, Camilla, Ida.

Eftersom vi tycker det är jobbigt att skriva om oss själva, skriver vi om varandra:


Camilla skriver om Ida:
Ida kan beskrivas med många ord, bla. Rar, gullig, söt, rolig, klantig, lojal, ambitös, virrig/förvirrad
Jag tänker förklara varje ord jag skrev ovanför,
Rar -  Ibland är hon sådär rar och snäll att man bara vill nypa henne i kinderna!
Gullig - Hon har gullig personlighet och utseende, gullig personlighet hör egentligen ihop med rar men tog med gullig för utseendet.
Söt - Ja, Ida är verkligen sjukt söt! Man vill krama henne hela tiden!
Rolig - Ja, ibland är hon verkligen rolig. Men jag kan medge att det är ofta man skrattar åt henne istället för med henne!
Klantig - Täntke förklara det ordet med att säga att Ida blev utnämn till "klassens klant" i sin gamla klass.
Lojal - Jag kan säga såhär, Idas vänner kan verkligen lita på Ida i vått och torrt.
Ambitös - Jag tycker hon verkar väldigt ambitös och målmedveten i skolan!
Virrig/förvirrad - Ingen kan röra till saker i sitt huvud som Ida kan, det är som om hon tar av sig huvudet och skakar om det ibland.

Ida skriver om Camilla:
Camilla.. ojojoj, var ska man börja? Camilla och jag träffades för första gången under en handbollsträning för ca 5 år sedan. Jag kommenterade hennes snygga strumpor och sen dess har vi varit kompisar.

Det är det första ordet jag kommer på när jag tänker på Camilla är "Gapskratt". Det är ovanligt att hon inte är glad.
Hon är rolig och fäller alltid dom skönaste kommentarerna! 
En sak som jag verkligen stör mig på är när vi tittar på film och hon kan replikerna. (T.ex. 10 orsaker att hata dig, Hon kan ALLA repliker!)

Sen skrev hon där ovan att jag är.. klanitig, jag kan tyvärr inte neka till det, men hon ska faktist inte säga något.
REVENGE HISTORY; För ett tag sedan när Camilla och jag var i stan skulle vi åka upp för en rulltrappa. Båda gick mot rulltrappan som går nedåt. Jag hann upptäcka det men Camilla gick rakt in i rulltrappan och försökte ta sig uppåt, som om världen hade gjort uppror mot henne, så det tog ett tag för henne att fatta och komma ur den. Jag skrattade, det gjorde hon också. Men när vi såg en vakt skratta åt oss var det inte lika kul längre.

Camilla är lite halvt beroende av McFly, så ni kommer säkert behöva läsa några inlägg om dom här.

RSS 2.0