Gossip girl

image2


Nu har Gossip girl äntligen kommit till Sverige. På tisdag kommer det tredje avsnittet! Till er som inte har tittat kan jag rekommendera att börja titta. 
Det som hänt hitills i serien. Det handlar om Serenda van der Wooedsens (Skådespelare, Blake Christina Lively) liv, hennes förut så perfekta liv är inte längre så perfekt. Hennes familj är rik och var perfekta familjen tills Serenas bror försöker ta självmord och åker in på rehab, Familjen försöker hålla det hemligt genom att säga att han är hos sin mormor och morfar.  Serena kommer tillbaks till stan eftersom hon blev utslängd från sin internattskola. Hon har sex med sin bästaväns Blair Waldorf (Skådespelare, Leigthon Marissa Meester) pojkvän Nate Archibald (Skådespelare, Christopher Chace Crawford). Blair får reda på detta och gör allt för att hämnas på Serena. Serena träffar en kille Dan Humphrey (Skådespelare, Penn Dayton Badgley) och hon verkar vilja ha ett

Gossip girl är verkligen en tjejserie den har snygga killar, snygga tjejer, snygga kläder, intriger, drama, hämnd, kärlek, humor, mm. Jag skulle säga att det är en blandning mellan Desperate Housewives och The OC.


/Camilla

Läsarnas ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0