Jessica Biel goes brunett


Jessica Biel har blivit brunett igen, frågan är vad passar hon bäst i? Vad tycker ni?


Brad pitt och angelina jolie gör slut?

Jag vet inte om det är sant men det går rykten om att Angelina och Brad har skrivit på skilsmässopapprena? Någon som kan bekräfta att detta är sant?
Brad, om det nu är slut med Angelina kan du inte bli tillsammans med Jennifer Aniston igen? Åh, dom var så söta tillsammans! Någon som håller med? Vad tycker ni, Brad och Jennifer eller Brad och Angelina?

Titta så söta de var tillsammans!




/Camilla

Linsay Lohan sexfilm?

Ja, det går rykten om att Lindsay Lohan ska ha spelat in en sexfilm som just nu "cirkulerar" runt på internet. Om det här är sant blir jag riktigt besviken... Vad händer liksom? vad hände med lilla söta rödhåriga Lindsay Lohan som spelade in föräldrarfällan och freaky friday?


Såhär söt och naturlig har hon varit!



Jag säger bara "VAD HÄNDE?!"

Från att ha varit så söt och naturlig förebild för en massa små tjejer, till det här? SKÄRP DIG KVINNA!

Björn Björn Björn

Ja, gud ja! jag tröttnar aldrig, det är helt otroligt. Han är helt otrolig!






/Camilla

Vill ni veta något hemskt?

Jag kom ju till Göteborg igår och där fick jag veta att i min 7 åriga kusins skola hade en flicka på 9 år dött under dagen. Skolan hade haft en samling och helt plötsligt hade flickan bara ramlat ihop och dött, hon var inte sjuk eller någonting, hon bara dog.  Orsaken vet man inte.
Det är så himla hemskt att ett liv bara kan ta slut så snabbt. Och det var mitt under en samling så en massa barn fick ju se det, dom kommer ju allihopa må dåligt av den synen. Lärarna också!
Livet kan vara kortare än man tror, jag tycker att alla människor ska ta till vara varje sekund dom får av livet! För livet kan vara kortare än vad man tror.
Den här flickan blev bara 9 år... Alla förtjänar att leva längre än så!




/Camilla

Serena

Här kommer bilden på Serenas outfit, enkelt och snyggt!




                                                                                               Blairs outfit var också riktigt fin!


Hallå!

Hej allihopa! nu sitter jag i göteborg och är något uttråkad! Har varit här en dag och känner redan en viss hemlängtan. Tråkigt när det är så. Nu när det är lov ska jag vara en duktig bloggare, jag lovar! Hoppas alla har ett bra lov! Någon som såg gossip girl igår? såg ni klänningen serena hade på sig på blairs fest? Helt sjukt snygg! ska försöka hitta en bild sen!



puss o kram!   / Camilla

Melodifestivalen

Ja, nu är det klart, Sverige skickar Charlotte Perelli till melodifestivalen. Jag är väl ganska nöjd, hon är ju duktig och låten är bra. Men under kvällen fann jag mig själv hejandes på Sanna Nielsen! jag tycker hennes låt är helt sjukt bra och fin! Så.. som en liten protest lägger jag upp Sanna här eftersom alla andra lär lägga upp Charlotte...

Och Björn var lika bra som alltid!

Nu får vi väl se hur det går i Eurovision, men helst av allt hade man ju velat skicka Björn Gustafsson!



/Camilla

Melodifestivalen

Ikväll är den stora finalen och själv var man ju och spanade in genrepet igår! Det var faktiskt sjukt kul! Och jag känner att verkligen vem som helst kan vinna ikväll, det är många bidrag som man kan tänka sig vinna! Igår blev det nog bäst drag när Charlotte, Rongedal och Amy kom in på senen! Sen får vi inte glömma Sannas "empty room" som är jätte fin! Det vrålades en hel del när hon sjöng också och det kändes verkligen som att hon är en av favoriterna! !
Men den som fick mest applåder var helt klart Björn Gustavsson! Han kunde knappt prata eftersom han trots mikrofonen knappt hördes! Och jag kan ju meddela att jag och mamma säkert vrålade mest av alla!
Igår körde han inte det han kommer köra ikväll eftersom han inte vill att det ska komma ut, så vi fick se ett extranummer med honom som verkligen var underbart! Han stod lugnt o pratade o skämtade med oss, på slutet kom han ut och dansade och körde en dikt! När vi var påväg hem berättade jag för mamma att Björn är henne blivande svärson! ( :D )




Men jag vet verkligen inte vem jag hejar på ikväll, men dom som absolut inte får vinna är Nordman, Frida och Christer! Vem som helst av dom andra får vinna!





/ Camilla

Förlåt

läxor

Det är väldigt mycket läxläsande för oss just nu vilket gör att vi har väldigt svårt att klämma in bloggen i vår vardag men vi ska verkligen försöka bättra oss!

Filmer

Ja nu är det såhär, jag har legat sjuk i två jäkla dagar (skit skit skit skit skit) precis vad jag INTE ville! jag har inte haft ork att skriva i bloggen (förlåt förlåt) men jag har haft en massa tid att titta på nya filmer! så jag tänkte vara lite bloggsocial och ge er lite film tips!



The Invasion tyckte jag var riktigt bra! handlar om en psykiatriker (Nicole Kidman) som upptäcker en mystisk epidemi som drabbar människor och förändrar deras beteende. Hon upptäcker att epidemin är av utomjordiskt ursprung, vilket sätter hennes sons liv i fara då han tycks bära på nyckeln för att stoppa denna främmande invasion från yttre rymden. Om man får smittan och sen somnar vaknar man och är man helt annorlunda när man vaknar



Och sen white noise!
Jonathan Rivers förlorar sin hustru Anna. Den nyblivna änklingen blir dock kontaktad av en man som påstår sig ha kontakt med de döda via bruset som finns mellan stationerna på en radio. Rivers vill själv få kontakt med henne och dras in i en massa äventyr.
Riktigt bra film och lite småläskig här och var! Den ska jag helt klart se igen!



/Camilla

Patrick Swayze har bara fem veckor kvar att leva!

image102

Dirty Dancing hetingen beräknas bara ha ca fem veckor kvar nu. Han har spenderat senaste månaden på ett cancercenter, det sägs att bara ett mirakel kan rädda honom...
Jätte sorgligt tycker jag.... vad mycket kändisar det är som ska dö nuförtiden..


Våldgästande i bloggen

Hejsan hoppsan här har ni mig.
Camillas och Idas bästa vän och även Camillas fru, men låt oss inte gå in på detaljer.
Efter mycket om och men som egentligen bara är ett faktum om för mycket fritid så beslutade jag mig för att "Nä, men att gästblogga kan säkert vara fruktansvärt kul!" Eller något liknande i alla fall.
Så nu sitter jag här 21:33 och försöker hitta på något spännande att skriva om, det ser ut som att jag kommer misslyckas rejält.

Så låt oss hitta på något ämne som jag kan diskutera med mig själv, som den schizofrena katten jag är.
Hm.
Låt oss anta att alla vill att jag ska skriva om min dag.
Den var ganska meningslös, egentligen.
Jag vaknade, ville inte gå till skolan utan försökte överväga skolkning. Det blev genast nerröstat av den mindre, men också mer ansvarstagande delen av mig, så det var bara att pallra sig upp ta på mig slappkläderna (det har börjat bli lite mycket sånt, skärpning), lägga på ett lätt lager smink (jag missbrukar tyvär mascara... men det är bättre än brunkräm!!!!!!) och skutta till bussen.
Vi började dagen med radio, vilket var rätt tråkigt eftersom folk höll på med enkäterna och jag inte hade gjort någon pga sjukdom. Så jag satt och lyssnade på några andras svar och när de klippte samtidigt som jag lite distraherat försökte komma på en fortsättning på kapitel 26 av en vampyrhistoria på engelska som jag skriver för tillfället (jag är hobbyförfattare... författare är nog att ta i). Det slutade till slut med att jag och Camilla istället gick och lånade böcker och att jag var ute och rökte.
Efter det var det lunch, något äckligt utan någon som helst chans att veta vad som var i. Jag tror det var potatis och kyckling och ett mosat majskorn här och där.
Nästa lektion; FRANSKA
Pga mina otroliga kunskaper i det franska språket (som inte har någon som helst logik vad gäller grammatik och stavning) så går jag och 5 andra i en grupp som behöver lite mer hjälp än andra och har ständig bevakning av läraren. Vi elever kallar det särfranska, läraren franska med extra stöd.
Det visade sig att just denna särfranska säkert kommer ha mycket nytta för mig, och att kalla särfranska för bra franska, det säger en del om mitt mentala tillstånd också, eller hur?
Rast = rökning så det bar ut igen. Vi skuttade in lagom till den sista lektionen som gick ut på att vi skulle kolla på slogans på nästan alla kommuner istället. Det var stort FAIL på det, då Anna, läraren, hade kopierat upp papper till alla, men missat att 75% av alla elever hade kommunerna A-H som sen avbröts för att påbörjas igen någon stans på P.

Efter skolan gjorde jag misstaget att åka till centrum och gå in på ICA. Stort misstag tänker ni. Kanske inte, om det inte vore så att jag gick in på ICA hungrig och hade ett bankomatkort liggandes i jackfickan.
Jag lämnade djävulens mataffär 77 kronor fattigare. Och ganska många kilon fetare, men vem bryr sig?
For hem till mina kära tvillingar Bella och Filippa och vi kollade på Matrix i väntan på Elin. Det var mypys och jag åt nudlar (har kommit in i en nudelperiod igen, tacka fan för att det är billigt!!!).
Stannade till halv sju för då skulle Elin åka in till sin pappa och jag hakade på bussen och hoppade av vid min station.
Sen har jag bara suttit här och lekt med min egna blogg och försökt ändra på färger och stuff.
Det blev BIG FAIL på det också!

Men nu ska jag inte uppehålla er mer.
Tack för mig.
Stay fresh, stay cool!

Kim "Mikkas, Kimo, Kimman, Kina, Katten, hejjaggårsärfranska" Norén
(http://kcen.blogg.se)

Hayden Panettiere

image100

Alla håller väl med om att heroes stjärnan Hayden är sjukt vacker!
Men titta här, till och med kändisar gör sminkmisstag, kolla brunkrämen,


image101

Nej, det där var helt klart en miss Hayden! Skärpning!


Misshandlad av botox

Lagom till Oscarsgalan ser hon ut att ha gjort ett nytt skönhetsingrepp.

Den här gången i läpparna.


Till o med en plastkirurg från makemeheal.com säger att det är misslyckat.
- De är så stora och uppsvällda att hennes mun inte rör sig naturligt, säger plastikkirurgen

image98








Vad tycker ni är snyggast, före eller efter ?


Jag säger bara: Nicole Kidman, vad håller du på med?!



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article1903467.ab

Mischa Barton, blond eller brunett?

Ja, vad tycker ni? Ska Mischa Barton vara brunett...

image96


eller blond?

image97


Jag måste säga att hon är mycket snyggare som brunett! Men vad tycker ni?



/ Camilla  ♥


Apropå Nicky Hilton

   

Nicky, faller du för grupptryck?

Nicky har alltid varit smal men nu har hon nått ett nytt "rekord". Kolla hennes ben?! Hon är sjukt smal och det går rykten om att hon slutat äta ordentligt! Jag säger bara: GAH! Dagens skönhetsideal! Det där är bara sjukt! Nej Nicky, du dög gott och väl som du var innan, gå och käka en hamburgare!


Paris Hilton har du ny kille igen?


Nicky Hilton, Paris Hilton, Vem är mannen Paris Hilton?


Ja, det är svårt att hänga med i Paris Hiltons kärleksliv!
Vem är hennes pojkvän just nu? Kan någon svara på det? Vet hon ens det själv?! Är det Benji Madden som hon sågs hand i hand med för någon vecka sedan eller är det den gamla flamman Simon Rex? Här ser vi i alla fall Paris med sin syster Nicky och hennes pojkvän David. De är på väg ut från en juvelerare i Beverly Hills. Paris köpte tydlingen bling-bling här för en förmögenhet här men det var till en man, frågan är bara vem?

Melodifestivalen

Melodifestivalen igår var en besvikelse! Inte ens Björn Gustavsson var speciellt rolig.
Linda och Charlotte gick vidare direkt, Sibel och Nordman gick till andra chansen. Linda och Charlotte var väl bra, Sibel var också bra men det var tråkigt att hon hade en lugn låt, gillar inte att skicka iväg lugna låtar till eurovison. Men Nordman? Vem röstade på dom? Och Fronda, jag kunder verkligen inte sluta fundera på vad han gjorde där?! Calaisas låt visade sig vara helt ok, bättre än Nordman iaf!

Lägger upp Björn här ändå!




/ Camilla ♥

300

Jag kom nyss hem från en kompis. Vi har tittat på 300. Jag gillar den filmen, trots allt det datagjorda och all slow motion. Vi skojade lite om att filmen skulle nog egentligen bara varit en timma istället för två om man tog bort all slow motion, hehe. En sevärd film hur som helst!

( Det är något fel när jag bloggar, så kan inte lägga in bilder eller NÅGOT. Fixar till inlägget imorron. )

Ida-Maria

Smoothie

Hallon Smoothie 
 
Ikväll ska jag ha en mysig hemmakväll eftersom jag ska upp jätte tidigt imorn, det är ju Annas Cup. Tänkte göra en  hallonsmoothie!


Hallonsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta hallon
Vill du ha det extra sött, lägg i lite socker






                                             

   / Camilla  ♥


Vänner



Vänner är antaligen bästa serien någonsin! Man blir verkligen glad av den! Var bara tvungen att nämna det!
Vilken är eran favorit säsong?

Heath Ledger


Dom försöker fortfarande hitta dösorsaken. Nu granskas de två läkarna som skrev ut opiater till Heath. Myndigheterna vill ta reda på om läkarna följde lagen när de försåg den bortgångne skådespelaren med de receptbelagda preparaten.

Vi får väl se om dom hittar orsaken! Det är så sorgligt att han har dött, han var nog en av mina favoriter. Han var med i min absoluta favorit film "tio orsaker att hata dig", nu känns det grymt sorgligt att se den filmen! Men medge att han var en fantastisk skådespelare!

RIP

RSS 2.0